Nytt pokeruppdrag

En ny månad innebär nya utmaningar och nya priser att tävla om – har du vad som krävs för att slutföra uppdragets alla olika steg?

Som vanligt delar vi ut biljetter till våra €1000 och €3000 Mission Freerolls, men det är bara en del av det vi har att bjuda på – belöningarna blir bättre ju närmare du kommer att slutföra uppdraget.

Öppna pokerklienten och ta dig an uppdraget nu.

Spela nu
Regler och villkor
  • Månadens uppdrag pågår från den första dagen i månaden klockan 00.00 UTC till den sista dagen i månaden klockan 23.59 UTC.
  • Spelarna har fram till den sista dagen i månaden klockan 23.59 UTC på sig att slutföra påbörjade steg innan uppdraget avslutas.
  • Uppdraget utgår från tidszonen UTC. En dag börjar kl. 00.00 UTC (02.00 svensk tid) och slutar kl. 23.59 UTC (01.59 svensk tid).
  • Turneringen €1000 GTD Mission Special startar klockan 17.30 UTC den första söndagen följande kalendermånad.
  • Turneringen €3000 GTD Mission Special startar klockan 18.30 UTC den första söndagen följande kalendermånad.
  • Det går endast att vinna en belöning per utmaning och spelare.
  • Månadens uppdrag är tillgängligt i pokerklienten, och det är öppet för alla berättigade spelare.
  • MTT står för en flerbordsturnering (”Multi Table Tournament”).
  • SNG står för en Sit & Go-turnering.
  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra kampanjen.
  • Om det skulle förekomma skillnader mellan den engelska versionen av dessa regler och villkor och versioner på andra språk är det den engelska versionen som anses giltig.
  • Unibets allmänna regler och villkor.